Wie?

De Creative Minds Podcast wordt hoofdzakelijk gemaakt door Niels De Keukelaere . Niels is de oprichter, producer en stem van de podcast. Onderaan deze pagina vind je meer over hem.

Maar er zijn ook vrijwillige handen! Zij helpen mee met het zoeken naar boeiende gasten, brainstorms, dingen vertalen naar een digitale omgeving,…

De belangrijkste actieve force komt op dit moment van Brecht Vanderstraeten (research naar gasten, digitale ondersteuning en klankbord).

Meer over Niels

Niels De Keukelaere werd geboren op 27 maart 1990. In zijn jonge jaren zat hij in de scouts, speelde enthousiast piano en genoot van goeie radio. Fast forward naar 2011: een diploma. Yay! Niels studeert af als journalist aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen.

Het diploma was echter bijzaak. De ervaring naast de schoolbanken, daar was het hem om te doen. Zo knutselde hij tijdens die studentenjaren mee aan verschillende programma’s op Urgent.fm (studentenradio), Studio Dada en The Wild Bunch op Studio Brussel.

In de jaren na de studies en een fulltime job (in de verkoop) werd in alle drukte het creatieve wat uit het oog verloren. Tot begin 2016, toen Niels de podcast herontdekte op vakantie. De goesting om terug dingen in elkaar te knutselen werd aangewakkerd. De zomer daarop volgende een concreet idee and here we are!

In dit artikel uit Knack Weekend lees je meer over zijn visie op de maatschappij en wat hem hoop geeft in 2018.

Niels of gewoon Creative Minds contacteren? Doen! Via de contactpagina of niels@wajoo.be