Creative Whut?

Creative Minds Podcast is een audiopodcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die in ons #CreativeMindsCafé duiken voor een inspirerende babbel.

Het idee ontstond in de zomer van 2016 en is van scratch to finish uitgewerkt door Niels De Keukelaere – Wajoo. In tussentijd zijn zowel bekende gezichten als nobele onbekenden de revue gepasseerd. Hun gemeenschappelijke deler: een passie voor wat ze doen.

Elke uitzending is doorgaans een portret of momentopname van de centrale gast(en). De eerste aflevering kwam online op 14 september 2016. Zelf een gast voorstellen? Dat kan! Meer info over luistermogelijkheden bij abonneren.

We’re currently on a break. We werken hard aan andere dingen. Volg ons op social media! Dan hoor je het zeker als er nieuwe afleveringen online komen! ✌🏼

Wie werkt eraan mee?

Voornamelijk Niels (foto), maar ook vrienden zoals Brecht Vanderstraten, Sander Mangelschots en Yannick De Schaepmeester hebben doorheen de jaren hun steentje bijgedragen door brainstorms, hulp op events en als kritisch klankbord.

Uiteraard zijn de enthousiaste creatives (als gast) cruciaal voor het format. Zonder hen werd het een rare one-manshow. Ken jij iemand die je dringend in de podcast wil horen? Laat het hier weten.

Het Creative Minds logo is een ontwerp van Straatletters

 

Wat is het doel van Creative Minds?

Om het op z’n Pinterest’s te zeggen: “an apportunity to inspire”.
Dat hopen we toch. Onze gasten delen vaak interessante inzichten die andere creatives kunnen helpen in hun werkproces. In het slechtste geval leer je gewoon iets bij.

Alle gasten komen vrijwillig langs en steunen de show door te sharen op hun eigen social media-pagina’s. Hopelijk inspireren we jou ook met onze babbels.

De podcast is de grootste productie van Wajoo.be, het podcast-productiehuis(je) dat Niels in 2018 oprichtte. Je vindt er hier meer over.

Gebruik gerust de hashtag #CreativeMindsCafé op sociale media om publiekelijk mee te babbelen. Veel luisterplezier!