Creative Whut?

Creative Minds Podcast is een audiopodcast over, door en met gepassioneerde creatives. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die in ons #CreativeMindsCafé duiken voor een inspirerende babbel.

Het idee ontstond in de zomer van 2016 en is van scratch to finish uitgewerkt door Niels De Keukelaere. In tussentijd zijn zowel bekende gezichten als nobele onbekenden de revue gepasseerd. Hun gemeenschappelijke deler: een passie voor wat ze doen.

Elke uitzending is een portret of momentopname van de centrale gast(en). Afhankelijk van wie er achter de micro zit! De eerste aflevering kwam online op 14 september 2016. In januari 2018 begint het seizoen 3 al met tweewekelijkse uitzendingen.

Meer info over luistermogelijkheden bij abonneren.

Wie werkt eraan mee?

Voornamelijk Niels (foto), maar ook vrienden zoals Brecht Vanderstraten, Sander Mangelschots en Yannick De Schaepmeester hebben hun steentje bijgeragen door brainstorms, hulp op events en als kritisch klankbord.

Uiteraard zijn de enthousiaste creatives (als gast) cruciaal voor het format. Zonder hen werd het een rare one-manshow. Ken jij iemand die je dringend in de podcast wil horen? Laat het hier weten.

Meer over de kleine crew vind je op de wie-pagina.

Wat is het doel van Creative Minds?

Om het op z’n Pinterest’s te zeggen: “an apportunity to inspire”.
Dat hopen we toch. Onze gasten delen vaak interessante inzichten die andere creatives kunnen helpen in hun werkproces. En anders leer je gewoon iets bij.

Hopelijk geraak ook jij geïnspireerd door de babbels.

De podcast wordt niet gesponsord of gesubsidieerd en werkt volledig onafhankelijk. Alle gasten komen vrijwillig langs en steunen de show door te sharen op hun eigen social media-pagina’s.

Gebruik gerust de hashtag #CreativeMindsCafé op sociale media om publiekelijk mee te babbelen. Veel luisterplezier!