Creative whut?

Wat is het?
Creative Minds Podcast is een audiopodcast over, door en met mensen die creatief bezig zijn. In de breedste zin va­­n het woord. Elke aflevering hoor je één of meerdere gasten die in ons #CreativeMindsCafé duiken voor een inspirerende babbel.

Het idee ontstond in de zomer van 2016 en is van scratch to finish uitgewerkt door Niels De Keukelaere. In tussentijd zijn zowel bekende gezichten als nobele onbekenden de revue gepasseerd. Hun gemeenschappelijke deler: een passie voor wat ze doen.

Elke uitzending is een portret of momentopname van de centrale gast(en). Afhankelijk van wie er achter de micro zit! De eerste aflevering kwam online op 14 september 2016.

Alle uitzendingen zijn zowel online als offline te beluisteren. Meer info bij Hoe Luisteren.

Wie werkt eraan mee?
Niels en de vele gasten. Uiteraard vormen de enthousiaste gasten de basis voor een geestige show. Zonder hun input viel het concept op zijn gat. Ken jij iemand die je dringend in de podcast wil horen? Laat het hier weten.

Kleine shout out ook naar Brecht Vanderstraeten, die sinds januari 2017 regelmatig meedenkt over het verloop van deze podcast. De koffiekletsen met hem leiden tot interessante inzichten. Via de wie-pagina kan je hem steeds contacteren.

Wat zit hier achter?
Veel goesting om dit te doen. Echt serieus. Deze podcast wil groeien maar wordt op dit moment niet gesponsord of gesubsidieerd. Alle gasten komen vrijwillig langs en steunen de show door te sharen op hun eigen social media-pagina’s. Waarvoor heel veel dank!

Ik heb vragen!
Stel ze gerust. There will be no biting. Je kan contact op verschillende manieren. Hoe exact, vind je op onze contactpagina. Gebruik gerust de hashtag #CreativeMindsCafé op sociale media om publiekelijk mee te babbelen. Veel luisterplezier!